Пређи на садржај

Небојша Крстић

Извор: Викицитат

Небојша Крстић (9. јул 1957) је српска медијска личност, политички коментатор, члан Управног одбора Радио телевизије Србије и некадашњи музичар рок групе ВИС Идоли.

Цитати[уреди]

„Да сам члан ДСС-а и да сам којим случајем интелектуалац, или млад човек, помислио бих да ми је упућена критика. Срећом нисам ни прво, ни друго, а нажалост ни треће.”


Тадић се неће кандидовати за председника ДС-а јер је он председник ДС-а.”


Хашим Тачи, кажу, долази у Београд. Пих, каква је то вест? Сваки грађанин Србије може кад год пожели да дође у своју престоницу.”


„Неки су се твитераши љутили на мене зато што пишем своје мишљење, а не њихово, а ја се нисам љутио што они не пишу моје него своје.”


„Знате ли кад је пао Милошевић? Не кад је опозиција направила хиљадити митинг, него кад је на митинг дошао Чкаља.”


„Осећам се к'о Јелена Карлеуша на плажи. Напето, брате, напето.”


„Код Краљева се диже крст висок 33 метара и тежак 40 тона. СПЦ се одлучила за царство кича, бригу о нејаким и болесним препустила је Твитеру.”


„Глава у кланцу, ноге на вранцу... тако би Бранко Ћопић описао Србију.”


„Лакше је било политичарима док није било Твитера. Нико није знао колико су неписмени.”


„Краљ Петар Други званично је рехабилитован. То је сасвим фер. Он је последњи [краљ] који је знао српски.”


„Испада да би они волели да Вучић падне, да анти-ЕУ снага Томислав Николић преузме кормило, да Србија изгуби компас и да би они поново добили на значају.”


„А могле би све владике СПЦ, уместо да столују у својим хацијендама, да се преселе на Косово и својим телима бране манастире и цркве.”


„Учествовао сам у дочеку Ердогана [у Београду] када је још био премијер и када сам био саветник претходног председника Србије, али га никада нисам видео овако добро расположеног.”