Јелена Карлеуша

Извор: Викицитат
Јелена Карлеуша (2017)

Јелена Карлеуша (17. август 1978) српска је певачица и медијска личност.

Цитати[уреди]

„Себе сматрам највећим уметником поп културе Балкана данашњице. Написах ово да би сви портали пренели а хејтери добили епи напад ГРАНД мал.”


„Не могу ја да разликујем вас и мене, зато што сам ја Словенка. Сваки пут кад дођем у Љубљану, то је за мене повратак кући.”


„Као неко ко је прошао голготу и линч у медијима, морам да станем на вашу страну. Пошто вас оптужују за цензуру у медијима, хтела бих да причамо о томе. Да ли једна јавна личност, која је узор многим младим људима, треба да буде забрањена? Како се то десило?”


„Ако ће нам шовинизам бити испред људскости, онда ћу ја опет рећи нешто што ће, вероватно, многе дирнути: ни име Војислав ни презиме Шешељ није српског корена. Према томе, не може мене да учи српству неко ко нема ни српско име ни српско презиме, а очигледно ни добре људске намере.”


Шешељ је поновио да је добро што су убили Ђинђића. На то само треба додати да је добро што Шешељ умире од рака.”


Никола Тесла који је отеран са овог простора и који је своју срећу у несрећи нашао негде далеко, а ја ћу се потрудити да мене не отерају тако лако одавде и да се борим за своје оне који мене воле и који ме подржавају.”


„Шта је дефиниција педера? Педер је онај који због две столице у Скупштини и минорне шаке гласова затвара очи и трпи да га отпозади заскаче други педер коме се због силног уживања причињавају умилни звуци Моцарта и Бетовена! Али, док се ти педери играју, Србија је у нокдауну.”