Пређи на садржај

Драган Ј. Вучићевић

Извор: Викицитат

Драган Јолетов Вучићевић (9. октобар 1973) је српски новинар, предузетник и ТВ водитељ.

Цитати

[уреди]

Динкић нас је прозвао да смо мафијаши и плаћеници неких тајкуна зато што пишемо шта његови тзв. експерти раде с нашим парама. Нисмо били мафијаши када смо 2003. сервисирали афере које нам је он потурао и када је изјављивао, у децембру те године, да је Курир бастион слободног новинарства.”


„Колеге које раде у том Савету за штампу немају појма са штампом. Та њихова 'етика' је превазиђена ствар и врло тенденциозно читају то што читају.”


„Када погледам Расима Љајића, он носи одело „Зекстре“ и ципеле... то све не кошта више од 100 евра. Гледао сам ову емисију када је гостовао Драган Шутановац – њега кад „сабереш“ можеш двадесет Расима да обучеш.”


Вучићу, ако одеш у Кину, срушићете док си тамо или чим се вратиш овде. Први пут у Србији данас, после дуго времена, после десетак година, у Београду борави једна опасна екипа криминалаца која стоји иза неких никада неразјашњених атентата и убистава који су претходили убиству Зорана Ђинђића. Врло је озбиљна ситуација.”


„Информер је први наговестио да ће се Томислав Николић кандидовати за председника Србије. То није случајно, већ је део плана за прављење хаоса у Србији и рушење Александра Вучића. Ово ипак нико није очекивао. Не на овај начин. То је велики удар. Био је договор да кандидат СНС буде онај ко има највише шансе да победи, а Председништво СНС је јасно и једногласно донело одлуку да је то Александар Вучић.”