Пређи на садржај

Оливера Ковачевић

Извор: Викицитат
Оливера Ковачевић (2024)

Оливера Ковачевић (23. март 1967) српска је телевизијска водитељка и новинарка.

Цитати[уреди]

„Ми смо пролазили различите периоде у последњих 20 година. Да ли се сећате тога када је председник Државне заједнице СЦГ био Светозар Маровић, који је покрио мозаик „Сутјеске“ у Палати федерације када је долазио немачки председник? Као да је долазио наследник нациста, а не Вилија Бранта.”


„Сећам се, када сам одлазила са „Пинка“ Жељко Митровић ми је рекао: „Аха, такве као што си ти ја могу да купим колико хоћеш“. Рекла сам - „баш се радујем тој чињеници, хајде да видимо“. Када је кренуо да „купује“, није се баш усрећио, и није их било много за куповину.”


Вучић ме никада није звао телефоном док је био на власти, само док је био у опозицији. Наши односи са овом генерацијом на власти су од деведесетих као одисеја, сви смо „одрастали“ заједно политички - ми смо били млади новинари, а они млади политичари, портпароли... јурили једне друге по скупштини, причали.”


„Ја сам вероватно једини сведок који иде улицом и види нечији чежњив поглед да га препознам да је 1996. био министар без портфеља у Марјановићевој влади. Још га једино ја препознајем, вероватно су и у његовој фамилији заборавили да је био министар.”