Пређи на садржај

Жељко Митровић

Извор: Викицитат

Жељко Митровић (31. мај 1967) српски је предузетник и музичар. Оснивач је и директор предузећа Pink Media Group.

Цитати[уреди]

„Наравно да сам профитер који профит гради на вашој ретардираности, да нисте глупи ко курац ја никад не бих бележио рекордне профите!”


„Хиљаде полицајаца, стотине дронова, десетине хеликоптера, најновији Мигови, најмоћнија прислушна технологија, најсавременије наоружање и све српске службе коначно "уватише" малчанског берберина како пије пиво у свом селу!”


„Важно је да ми пешаци не ислећу на црвено и све је под контролом!”


„Истина је, умро сам. Сад морам да вам јебем мајку из царства небеског!”


„Тебра, ја сам умро још пре једанаест година, овај што нервира је мој брат близанац! Бтв, кад сам већ умро не би било лоше да ме мало попустите да уживам у овом царству небеском!”


„Бити млак идејно, а борбен физички не значи да су неки значајни, већ дубоко ментално оштећени. Србија није куглана у којој смо сви ми чуњеви, а они кугле а кад мало боље размислим, моју велику "главуџу" никако и не могу прогурати кроз њихова "сићушна вешала"!”


„Заболе ме за ваше псе, бацаћу петарде кад ја хоћу, може ми се!”


„Ова Ђиласова фашистичка буздованчина Бошкић, без да зна било шта о српској политици према мигрантској кризи, позива војску и полицију да ухапси Вучића. Можда ја не разумем, али ако ово није посао тужиоца и ако ово није нарушавање уставног поретка, онда сам ја много глуп!”


„Питају ме зашто се обрачунавам са Баком Прасетом јер је дете! Бака има 27 година и главни је носилац интернет насиља! Да ли знате да су 82% плаћених убица на светском нивоу млађи од 30 година! Можда би опет рекли дечија посла али нису! Свако ко изазове нечију смрт или трајне трауматичне последице НАМЕРНИМ иживљавањем на интернету, чини тешко кривично дело са кобним последицама! Свако лице старије од 18 година мора сносити последице за своја дела! Идемо до краја и хвала на огромној подршци!”


„Хвала свима на оволикој подршци! Ваљда је вредно сваке родитељске сузе, јер сам и сам имао трагедију са сином на којој се пола нета иживљавало! Надам се да када окончам ову битку ниједна мајка више неће заплакати због интернет насиља! Хвала још једном!”


„Тебра ја не мељем, ја јебем! Знаш већ да си то могао да питаш и кеву!”


„После три вештачења, које нисам тражио ја или мој син Александар, ВЕЋ ТУЖИЛАШТВО, сва три су потврдила да мој син Александар није крив, али је данас суд осудио мог сома само зато што је мој син! Е мој часни суде!”