Пређи на садржај

Милан Стаматовић

Извор: Викицитат
Милан Стаматовић (2018)

Милан Стаматовић (24. мај 1960) је српски политичар, предсједник општине Чајетина и један од кандидата за предсједника Србије на изборима 2017. године.

Цитати[уреди]

Андреј Вучић обавља најутицајнију функцију тренутно у Србији, а то је функција премијеровог брата. Утицајима са те позиције кадрује по целој Србији.”


„Најпре су ми нудили да пређем у СНС и да бирам функцију, па су ми нудили станове по Београду, а када сам све то одбио, предложили су ми да се повучем са места председника општине... Нудили су ми да дођу Вучићеви људи да „попеглају“ документацију, а када сам и то одбио, рекли су ми да могу да се пакујем... Они су ме унапред осудили – сумњам да је у овом случају реч о поруци да „онај ко нешто каже против Вучића, добиће и медије и све државне институције на врату, али ако га хвалите можете да крадете колико хоћете.”


„Инвеститори блиски врху СНС изградили су огромне објекте на државном земљишту без дозвола у Београду, али то се не зна, није толико уочљиво. То је незапамћена корупција и крађа, јер се предложеним законом легализује крађа онога што су други инвеститори поштено платили и што су локалне самоуправе уложиле у изградњу и одржавање комуналне инфраструктуре.”


„Као атрактивна туристичка дестинација, Златибор је примамљив за криминалце из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине. У ноћним клубовима, у којима се окупљају лица из београдског или црногорског подземља потежу се пиштољи, конзумира и растура дрога, а власници локала плаше се за своју безбедност и то не смеју да пријаве полицији.”