Пређи на садржај

Драган Тодоровић

Извор: Викицитат
Драган Тодоровић (2013)

Драган Тодоровић (25. јануар 1953 је) српски политичар.

Цитати[уреди]

Војислав Коштуница се ставио на чело ДОС-а и тиме нанео непроцењиву штету српском народу, коме је покушао да се представи као необавештен, и као националиста у фраку и цилиндру.”


„Статус Косова решен је још 1389. године.”


„Посланици СРС-а су на основу закона и устава потписали бланко оставке. Такође верујем да ћемо се сви заједно ускоро поново и у цркви заклети на верност странци. Тако ће странка бити двоструко обезбеђена.”


„Погледајте како је јапански министар пољопривреде због злоупотреба свог чиновника извршио самоубиство. Да је Коштуница премијер у Јапану, одавно би био мртав!”


„Ако сам ја луд како сте рекли, господине Чанак, онда сте ви збуњени, а знате шта се догађа између лудог и збуњеног.”


„Ми смо све што смо имали о Странци српског јединства давно рекли, када су они били јака странка. У тренутку када Србија има само две опције, независност или ропство, то више није битно.”


„Верујем да су чланови и симпатизери ДС-а гласали свим срцем, као што и СРС жели јаку и стабилну Србију.”


Наташа Кандић је можда и више допринела независности Косова од Рамуша Харадинаја, Хашима Тачија и Агима Чекуа. Без обзира што није имала каму и калашњиков, њен учинак је већи.”


Божидар Ђелић ни своју тетку не може да убеди да изађе на улицу – моћи ће да протестује једино против лошег пасуља у затворској мензи. И Јелашић би требало да припреми пакетић, ћебе и прибор за личну хигијену. Требаће му и дуван, пушио, не пушио, јер је у затвору то једино средство плаћања.”


„Најбоље је што Влада није ништа радила, јер све што би урадила имало би далекосежне последице по државу и грађане Србије.”


„Радикале не занима када ће пасти ова влада, јер она суштински и не постоји.”


Шешељ и ја се потпуно слажемо око одлуке да нема сарадње са СНС-ом. Војислав Шешељ види више од нас и он је увек вукао све битне потезе СРС-а.”


Путин нам је ставио до знања да ће, ако Србија уђе у НАТО и НАТО постави ракетни штит на српској територији, Русија све своје нуклеарне потенцијале окренути према нашој територији. Ево, погледајте транскрипт разговора који смо имали с Путином и видећете да је то његова порука.”


„Ако човек у Србији може да изнајми новинаре, зашто не би и пензионере или друге социјално угрожене категорије да својим присуством увеличају нечији скуп? Све је могуће и ако је ваша прича тачна, онда је жалосно што је режим Бориса Тадића довео људе до просјачког штапа и принудио их да се и овим баве.”