Пређи на садржај

Александра Јанковић (посланик)

Извор: Викицитат

Александра Јанковић (5. март 1959) је бивши народни посланик у осмом сазиву скупштине Србије од 2008. године и клинички психолог.

Цитати

[уреди]

„Невладине организације, односно владине организације других земаља, ненародне како их овде зову – никад нису овде истраживале ниједан злочин почињен над Србима али знају да протестују кад нама није импутирана колективна кривица. Четири јахачице апокалипсе хипнотички убацују идеју да смо ми колективно криви.”


„Одакле вам идеја да премијер не може себе да замисли ни на једном другом месту? Рећи ћу вам нешто што спада у домен моје струке – имам утисак да је актуелни премијер последњи човек који има амбицију да буде премијер.”


„Да ли ће једина тековина парламентаризма у Србији бити Чедина зебра и Палмина жирафа?”


Цеца и Јелена Карлеуша, то је, Боже ме прости, као задњица и око. Што се Јелене Карлеуше тиче, ту заиста немам коментара. Она је промотер свих могућих хорор вредности. Жена, пре свега, не уме да пева. Њој заиста треба логопед и када пева. Тако нешто никада нисам видела.”


Александар Вучић је пристао да буде жртва! Прете му! Он живи у хорору! Само зато што жели да уради то што је започео! И, јесте ли приметили да он ниједног тренутка не распаљује ватру, где год да прича, у било којој емисији да гостује. Прича одмерено, без мржње. Тако се понашају божји људи!”