Странице с највише међувикија

Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Следећи подаци су кеширани и последњи пут ажурирани на датум 22. септембар 2021. у 22:21. Кеш садржи највише 5.000 резултата.

Приказано је 50 резултата; опсег: од 1 до 50.

Прикажи (претходних 50 | следећих 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Главна страна‏‎ (83 међувикија)
 2. Алберт Ајнштајн‏‎ (59 међувикија)
 3. Махатма Ганди‏‎ (56 међувикија)
 4. Аристотел‏‎ (55 међувикија)
 5. Оскар Вајлд‏‎ (55 међувикија)
 6. Винстон Черчил‏‎ (53 међувикија)
 7. Абрахам Линколн‏‎ (53 међувикија)
 8. Марк Твен‏‎ (53 међувикија)
 9. Вилијам Шекспир‏‎ (53 међувикија)
 10. Сократ‏‎ (52 међувикија)
 11. Карл Маркс‏‎ (52 међувикија)
 12. Конфучије‏‎ (51 међувики)
 13. Албер Ками‏‎ (51 међувики)
 14. Љубав‏‎ (50 међувикија)
 15. Платон‏‎ (50 међувикија)
 16. Марко Тулије Цицерон‏‎ (49 међувикија)
 17. Фридрих Ниче‏‎ (49 међувикија)
 18. Волтер‏‎ (49 међувикија)
 19. Пријатељство‏‎ (49 међувикија)
 20. Џон Кенеди‏‎ (49 међувикија)
 21. Адолф Хитлер‏‎ (48 међувикија)
 22. Јулије Цезар‏‎ (48 међувикија)
 23. Џорџ Бернард Шо‏‎ (47 међувикија)
 24. Рат‏‎ (47 међувикија)
 25. Библија‏‎ (46 међувикија)
 26. Смрт‏‎ (46 међувикија)
 27. Наполеон I Бонапарта‏‎ (46 међувикија)
 28. Исус‏‎ (46 међувикија)
 29. Лав Толстој‏‎ (45 међувикија)
 30. Јохан Волфганг фон Гете‏‎ (45 међувикија)
 31. Мартин Лутер Кинг‏‎ (45 међувикија)
 32. Религија‏‎ (45 међувикија)
 33. Leonardo da Vinči‏‎ (44 међувикија)
 34. Жан-Жак Русо‏‎ (44 међувикија)
 35. Бог‏‎ (44 међувикија)
 36. Кинеске пословице‏‎ (44 међувикија)
 37. Џорџ Орвел‏‎ (44 међувикија)
 38. Tomas Alva Edison‏‎ (44 међувикија)
 39. Артур Шопенхауер‏‎ (43 међувикија)
 40. Николо Макијавели‏‎ (43 међувикија)
 41. Готама Буда‏‎ (43 међувикија)
 42. Време‏‎ (43 међувикија)
 43. Виктор Иго‏‎ (43 међувикија)
 44. Рене Декарт‏‎ (43 међувикија)
 45. Ото фон Бизмарк‏‎ (42 међувикија)
 46. Томас Џеферсон‏‎ (42 међувикија)
 47. Блез Паскал‏‎ (42 међувикија)
 48. Брак‏‎ (42 међувикија)
 49. Владимир Лењин‏‎ (41 међувики)
 50. Латинске изреке‏‎ (41 међувики)

Прикажи (претходних 50 | следећих 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).