Небојша Стефановић

Извор: Викицитат
Небојша Стефановић (2015)

Небојша Стефановић (20. новембар 1976) је српски политичар.

Цитати[уреди]

„Пре тога није могуће разговарати са онима који не поштују ниједан договор и изазивају дестабилизацију и узнемирење, са циљем да се Срби потисну са севера КИМ.”


„Чињеница је да се наша нејака опозиција преселила у невладин сектор, схвативши да ће тешко победити Александра Вучића на изборима. На свим изборима претили су да ће глатко победити Српску напредну странку – а онда би се догодио њихов дебакл. Имају, дакле, само једну ману – неће их народ. А када су то схватили – применили су другу тактику.”


„Они мисле да нама смета то што они пишу. Нека пише шта хоће. Као што смо имали причу да је у Обреновцу пливало 3.000 лешева. Али где су ти лешеви? Било би људски и човечански да су људи који су тада писали изашли и рекли: погрешили смо, а нису се чак ни извинили него су прешли на следећу лаж.”


„Та слобода говора оличена у криминализацији свакога ко је близак премијеру Вучићу, представља потпуно изобличавање права на сопствено мишљење. А када некоме кажете да не може да износи лажи, одмах узвраћају да је то угрожавање слободе говора и мишљења.”