Милош Алигрудић

Извор: Викицитат

Милош Алигрудић (6. децембар 1964) је српски политичар (по занимању адвокат) и бивши шеф посланичке групе Демократске странке Србије у Скупштини Србије.

Цитати[уреди]

„Ја, рецимо, могу да дам и контрапредлог, да се формира неки анкетни одбор за процену хедонизма појединих чланова парламента у претходном периоду када је било речи о посети неким интересантним кућама у подручју Земуна, уживању у базену и тако даље.”


„Ми не подржавамо неког од кандидата зато што су лепи, згодни и паметни већ због програма који нуде.”


„Живот није само узимање ваздуха, јела, пића и спавање. Живот је много више од тога... Дакле, живот је врло сложена појава!”


„ЛСВ је штампао календар с мапом "Војводина република", са деловима који нису у складу с административним границама – то је противуставни акт.”


„Док сам снимао посланике, неки из владајуће коалиције су ми махали, неки су се смејали. Мислим да већина није укапирала о чему је реч. Наш циљ није био да прогонимо посланике, ја ту врсту јурњаве вештица по сали не би никада радио. Хтели смо да укажемо на некоректности.”


„Господин Кошутница је на неки начин отишао у пензију, али је врло заинтересован за остварење оне политике коју је утемељио и која носи његов печат. Oд два кандидата за председника ДСС-а, ја понајвише носим тај печат и ту политику, за коју знам да би Војислав Коштуница волео да однесе победу 12. октобра.”