Пређи на садржај

Маја Гојковић

Извор: Викицитат
Маја Гојковић (2017)

Маја Гојковић (22. мај 1963) је српска политичарка и правница.

Цитати[уреди]

„СРС само треба да прати оно што већина у Србији жели да чује и што жели да се уради, какву политику жели. Значи, не треба СРС да мења свој програм, али неке ствари треба да прилагоди 21. веку и Србији 2008. године. Није иста Србија 1990. и 2008. године. И неприродно је да се људи не мењају. Ја сам поносна што сам се јако променила.”


„Влада и премијер јесу изгубили ауторитет, а чекање на "великог брата" да одобри сваки потез јесте бежање од одговорности и ни у ком случају не доноси бољитак грађанима Србије.”


„СНС пролази због власти, а не због себе саме. Нема ту неког битног и великог квалитета, нових кадрова, програма, које бих врло радо подржала, а што се очекује у предизборној години, па да од "нултог односа" пређемо бар на "један степен". Не виђамо се. А, зашто су прво склонили Мају Гојковић, па онда кренули у рушење СРС-а, положиће рачун када Шешељ изађе на слободу и кад медији почну да их питају праве ствари.”


„Нисам на путу. Нисмо се нудили СНС-у. Била сам члан СРС-а и формирала сам и изабрана сам за председницу НП-а. То је то.”


„Смените ме, спалите ме, набијте ме на колац, то сте предлагали сви заједно преко друштвених мрежа, али дозволити да се говори о фашизму у парламенту Србије – не дозвољавам.”


Александар Вучић може да буде поносан да је Србија лидер у региону по смањеној незапослености, по директним страним инвестицијама, да је сви поштују за разлику од 2012. године, када је Меркелова гледала на сат и било јој досадно у присуству Бориса Тадића.”