ЛГБТ+

Извор: Викицитат

ЛГБТ+ је иницијализам који покрива различите нехетеросексуалне оријентације и нецисродне идентитете.

Цитати[уреди]

„Или не знате да неправедници не ће наслиједити царства Божијега? Не варајте се: ни курвари, ни идолопоклоници, ни прељубочинци, ни аџувани, ни мужеложници, Ни лупежи, ни лакомци, ни пијанице, ни кавгаџије, ни хајдуци, царства Божијега не ће наслиједити. (Прва посланица Коринћанима 6:9-10)”


„Терориста у Орланду циљао је ЛГБТ Американце из мржње и нетрпељивости, а напад на било ког Американца је напад на све Американце. (Хилари Клинтон)”


„Наша нација стоји заједно у солидарности са припадницима Орландове ЛГБТ заједнице. Прошли су кроз нешто што нико никада није могао да доживи. Ово је веома мрачан тренутак у историји Америке. Радикални исламски терориста гађао је ноћни клуб, не само зато што је хтео да убије Американце, већ и да би погубио геј и лезбејске грађане, због њихове сексуалне оријентације. (Доналд Трамп)”


„Варвари и људи који живе под деспотским владама обешчашћују хомосексуалност у којој вођи не одговарају јака пријатељства и страствене љубави које хомосексуализам ствара, као што не воле филозофију јер очигледно не одговара вођи да учи велике идеје од својих робови. (Платон)”