Пређи на садржај

Филип Младеновић

Извор: Викицитат
Филип Младеновић (2021)

Филип Младеновић (15. август 1991) је српски фудбалер који игра на позицији левог бека.

Цитати[уреди]

„Ја сам ти као онај дух, Каспер. Или сам топ или сам невидљив.”


„Мени је Пољска доста помогла и фудбалски и животно. Три године сам, ево, већ овде, дошао сам после тешког периода у коме сам за годину и по дана одиграо можда три или четири утакмице, што у Келну што у Стандарду. Није лако кад треба после да се вратиш. И психички, али и физички, јер немаш утакмице, а ту рутину не можеш да добијеш на тренингу.”


„Срећом, са главом сам увек био добар. Једино још горе од тога да не играш је да кад ти не иде сам себе још више закуцаваш, да се преиспутујеш. Ја сам увек веровао да могу да играм на фином, професионалном нивоу. Никад нисам претерано размишљао о томе кад не играм, само сам тражио решења, да видим шта могу да урадим да се поново вратим. Само поштеним радом можеш да помогнеш себи да се вратиш тамо где мислиш да треба. Јер важно је само шта ти мислиш, па чак и ако некад можда ниси у праву. Али ти пратиш своје мисли, своја уверења. Кад будем ја мислио да не могу вероватно ћу да баталим, нећу да ми се каријера претвори у мучење.”


„Тешко је то било време у Звезди... Из свог револта нисам могао да поднесем да две године играм ту као млади играч, да постанем А репрезентативац, доста лепих ствари се тада десило, дошло нас је седам, осам младих репрезентативаца, Роби Просинечки је направио неку причу, покренуо се све, узели смо куп... Да смо прошли онај Бордо, не знам, у том тренутку мислим да би навијачи том победили радовали као сада четвртфиналу Лиге шампиона. И онда одједном те неко ометла ни због чега. Да ли због менаџера, овога или онога, нисам могао да се ја сам помирим са тим.”