Пређи на садржај

Сергеј Милинковић Савић

Извор: Викицитат
Сергеј Милинковић Савић (2018)

Сергеј Милинковић Савић (27. фебруар 1995) је српски фудбалер.

Цитати

[уреди]

„У мојој репрезентативној каријери највећа победа била је над Португалом у Лисабону. То је ноћ коју ћу дуго памтити. Памтићу и утакмицу са Португалцима у Београду (2:2) у истим тим квалификацијама. То је било на почетку и тада смо наговестили свима да са нама неће бити лако. Памтим наравно и прву утакмицу, на турнеји, против Кине. Селектор Младен Крстајић ме је позвао, да никад нећу заборавити. Било је доста искусних играча и знао сам како сам клинцима да постпупају. Остало је историја.”


„Наравно, кад год ухватим времена, гледам утакмице Војводине, које сад углавном преноси РТВ. Одгледао сам доста утакмица и мислим да момци играју добро, као и да имају доброг тренера Лалатовића. Ја сам задовољан оним што сам видео.”


„Искрено, Серију А нисам гледао. Неке веће утакмице јесам, али нисам нешто претерано пратио. Ипак, зна се шта је Лацио и какву историју има. Фудбал је много популаран. Тамо људи више читају новине, него што гледају дневник. Серија А је све. Иде Серија А, па жене… То су најважније ствари.”