Пређи на садржај

Никола Шаиновић

Извор: Викицитат
Никола Шаиновић (2002)

Никола Шаиновић (7. децембар 1948) је бивши српски политичар.

Цитати

[уреди]

„Свака партија са задовољством цени приступање угледних личности, спортисти су угледне личности у свакој земљи, па и у нашој и то је једноставно леп догађај. Тако је и са приступањем Синише Михајловића нашој Партији. Што се тиче његове функције у СПС-у, биће и тога. Полако, тек је постао члан.”


Соланино изгужвано лице неће бити избрисано из памћења српског народа. Ђинђићев покушај да то изгужвано лице опере српском децом, толико је низак и одвратан да би био само за гађење, да није за најгору осуду.”


„Стојимо усправно на ветровитом Балкану уверени у исправност наших ставова. Радимо, радимо и – народ све види. Време је да свако покаже шта хоће и може да уради за своју земљу. Ојачани младим снагама одлучили смо да нашим грађанима поклонимо две песме: 'Моја Србијо, моја Југославијо' и 'Идемо даље'.”


„Г8 је у Јапану направила искорак и у политичка питања, па су неке опозиционе партије овде поверовале да се избори за Крушевац добијају у Окинави. Треба да знају да кад Шредер крене у Јапан иде због Шредера, а не због Вука и Ђинђића.”


„СПС је увек поштовала и поштоваће вољу грађана. Не ради се о примопредаји власти, јер су избори, избори.”