Пређи на садржај

Мила Кунис

Извор: Викицитат
Кунис (2018)

Милена Марковна Кунис (14. август 1983) је глумица која је најпознатија по улози типичне америчке девојке Џеки Беркхарт у серији Веселе седамдесете и давањем гласа Мег Грифин у популарној цртаној серији Породични човек.

Цитати[уреди]

„Све је то перспектива. Ваша верзија нормалног и моја верзија нормалног се разликују. Верзија нормалности моје деце је невероватно другачија. Дакле, то је перспектива. Трудите се да их окружите разноликошћу. Трудимо се да се окружимо свим аспектима живота и трудимо се да не останемо у нашем балону, али то је тешко. Заиста је тешко! А свако ко вам каже другачије лаже.”


„Комедија је веома тешка и не знам да ли је то тамо где ми је срце нужно, али радити комедију је једна од оних ствари где ако је нешто смешно тренутно не мора да значи да ће се одржати годину дана у продукцији и бити смешно када филм излази и то ми је најтеже. Волим да играм различите ликове и волим да радим забавне ствари и волим да забављам људе, било да је то у комедији или драми. Ако те насмејем или натерам да плачеш, ја сам веома узбуђен, колико год то морбидно звучало.”


„Нажалост, у било којој индустрији иу било ком пословном окружењу, жене увек теже да постигну одређену дозу савршенства, било да су мршаве или лепе. То је константа, у нашем друштву.”


„Мислим да ће увек постојати двоструки стандарди између мушкараца и жена, тако да мислим да је већа вероватноћа да ће глумица заштитити своју јавну личност, да тако кажем, него што би то био глумац.”