Пређи на садржај

Дарко Ковачевић

Извор: Викицитат
Дарко Ковачевић (2008)

Дарко Ковачевић (18. новембар 1973) је бивши српски фудбалер.

Цитати[уреди]

„Чукаричком првенствено недостаје искуство играња на европској сцени и борбе у великим утакмицама. С друге стране, Олимпијакос у оваквом дуелу улази са великим дозом самопоуздања, с обзиром на чињеницу да су они рутина за црвено-беле. Богата клупска историја, тимски и индивидуални квалитет чине их апсолутним фаворитом у реваншу. Одувек је Олимпијакос имао мајсторе у својим редовима, сетите се само Гвидетија у моје време.”


„Вратио бих се на причу о константном игрању на европској смотри. Олимпијакос дуго траје, увек је у врху, а то може и углавном јесте пресудан фактор у саставу екипе које су нове у овоме. Клуб је у могућности да уложи новац, обезбеди тренеру и стручном штабу играча који ће у сваком тренутку правити разлику на терену. У овом моменту, од српских клубова само Звезда може да се носи са Олимпијакосом!”


„Сваке године Чукарички избаци прегршт талената из омладинског погона, али незахвално је сада, поготово уочи утакмице говорити о томе да ли је неко место у редовима Олимпијакоса. Не знам заиста да ли им је неко привукао пажњу, али сваком фудбалском познаваоцу јасно је да Чука ради одличан посао са младим фудбалерима.”