Пређи на садржај

Гоца Тржан

Извор: Викицитат
Гоца Тржан (2013)

Гордана Тржан (8. јул 1974) је српска певачица, глумица и ТВ водитељка.

Цитати[уреди]

„Песма 'Света водица' има један интригантан стих: 'Кад те наруше све те плавуше... Хтела сам да реч 'наруше' уместо Р отпевам са П, што ћу на наступима и чинити.”


„Сувише сам комплексна личност да бих била секс бомба.”


„Не умем да лажем, приватно нисам ни дрчна ни агресивна, то је само на ТВ јер је то једини начин да спречим гомилу идиота да се лепе на мене, јер сам ја као магнет за енергетске вампире.”


„Мушкарци су к´о хистеричне женетине постали. Фуј! Када је мушкарац као хистерична женетина, од тога нема ништа горе, а све их је више. Ваљда зато што смо ми преузеле на себе улогу стамених и чврстих особа, као чувари куће. Мушкарци су све више: "Шта ћу, немам посао?", и тако кукумачу по цео дан.”


„За 42 године живота сам научила једну ствар о политици, а то је да ко год буде на власти, народу ће бити исто. [...] Тога смо сви свесни, тако да јаше ко год стигне, а мени је свеједно ко ће да победи. Схватила сам да ту нема наших. Има она глупа фора кад људи кажу: „Е, кад они наши дођу на власт“, а кад дођу ти „наши“, онда схватиш да уопште нису наши.”