Пређи на садржај

Весна Вукелић Венди

Извор: Викицитат
Весна Вукелић Венди (2009)

Весна Вукелић (25. новембар 1971), познатија као Венди, је српска певачица, телевизијска личност и бивши модел.

Цитати[уреди]

„О својој првој трудноћи могу да говорим само са високим поштовањем, те с тога ја не могу ову трудноћу у најлепшим годинама да изједначавам са тамо неким трудноћама којима је рок истекао.”


„Сувише сам лепа и искрена да бих се бавила политиком.”


„Без здравог и живог меса нема доброг секса. Маштам о томе да водим љубав са Клинтоном у његовом топлом кабинету, на столу или фотељи. Толико је добар да га у сексу видим у свим позама, а лично не бих имала ништа против да са њим водим љубав и боље од Монике Левински. Ако би требало да уместо Клинтона одаберем неког нашег политичара, био би то Зоран Ђинђић, којег и у животу и у сексу видим као најзгоднијег, најмаштовитијег и најлукавијег партнера.”


„Обожавам када ме мушкарци воле. Они од четрнаест до седамдесет четири године, без посебне циљне групе.”


„За слугу бирам медвеђу главу, јер је она мушкарац са женским мозгом. Поред тога што је лош човек, она је јаје, ругло, полтрон, смрда и персона нон грата. Са друге стране, желим да сасечем медвеђу главу и да искористим, зато што има 138 кг и може целу пијацу да пренесе на леђима. Дичи се да има муда, а ја бих волела да их видим.”


„Ја то подводим под тезу да, док је оваца, биће и џемпера. Завладала је хипокризија, па су битне овце. Најгори су мушкарци који глуме јебаче и праве компензацију за младост. То је њихова трагедија.”