Београдски Синдикат

Извор: Викицитат
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


  • "Нама вођа није битан,идеал увек изнад!" (у песми: БС Армија)
  • "Сутра на свет ако падне врео камен, кад у пепео нас све буде млео пламен, тад ћу те питати шта ти значе паре, титуле и зграде, све је то за џабе. Нећеш стећи поштовање за кеш варајући гладне, љубави има само онај ко је даје!" (у песми: Нема повлачења, нема предаје)
  • "Дуга је улица, често се стаје, шта је оно што ме тера да идем даље? Нешто више! Што се чита иако не пише, што човеку даје живот и кад престане да дише. Разбија клише страха од смрти. Све добија смисао, земља наставља да се врти ал ако станеш брате запамти, нико не може да угаси живот што у теби пламти, ватру која гори, жељу човека да се бори да нешто створи и иза себе остави, да се супростави злу које вреба!" (у песми: Дуга је улица)
  • "Киша престаје, сунце се пробија кроз облаке, задња кап означиће почетак борбе опаке. Чујем бројне кораке, непријатељ ме окружује, седим мирно иако опасност прети свом силом. Напетост у ваздуху сече моја оштрица, борба почиње, катана је ван својих корица. У одбрани као девица, у нападу као бесан тигар. Мач попот четкице натакнут као сликар!" (у песми: Део прошлости)