Пређи на садржај

Асханти пословице

Извор: Викицитат

„Ако ваше дете лоше плеше, реците му: „Лоше плешеш“, а не: „Плеши, воли, како хоћеш“.”


„Свако ко жели да се попне на дрво почиње на дну, а не на врху.”