Медијавики:Гадгетс-дефинитион

Извор: Викицитат
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

едитинг-тоолс

  • еxтратоолбарбуттонс[РесоурцеЛоадер]|еxтратоолбарбуттонс.јс
  • ХотЦат[РесоурцеЛоадер]|ХотЦат.јс
  • едиттоп[РесоурцеЛоадер]|едиттоп.јс

интерфаце

  • УТЦЛивеЦлоцк[РесоурцеЛоадер]|УТЦЛивеЦлоцк.јс
  • цхаринсерт[РесоурцеЛоадер|дефаулт]|цхаринсерт.јс
  • цхаринсерт-цоре[РесоурцеЛоадер|хидден|депенденциес=јqуерy.теxтСелецтион,усер]|цхаринсерт-цоре.јс|цхаринсерт-цоре.цсс