Разговор са корисником:Milens2

Извор: Викицитат
Иди на навигацију Иди на претрагу

Поздрав, пази како додајеш везе до википедије. Зато што си у чланку Борис Тадић додао везе само до главне стране. Beldamar 11:01, 16. октобар 2008. (CEST)

E, vidi nije nikad problem kad radiš errare humanum est, uglavnom fora je u tome da si dodavao veze na vikipediju ovako Борис Тадић a trebalo bi u suštini ovako: Борис Тадић jer na prvi način povezeš samo do početne stranice. A po drugom pitanju neznam da li je dopušteno dodavati cijele tekstove na citate. To će morati neko drugi riješiti. Pozdrav još jednom. Beldamar 23:29, 16. октобар 2008. (CEST)
Da, to jeste malo problematično, oni su stavili govor na viki-izvornik, samo meni se više sviđa odnosno nekako mi je logičnije da bi govore imali preko vikicitata. Poslije i ako bude problema možemo ih jednostavno premjestiti. A za sam govor mislim da je bolje da ih napišemo ili predstavljamo kao novi članak, dok se na stranici lika ostavi veza na govor i možda mali uvod iliti pouzetak. Lično ja mislim da bi se još mogli dogovoriti kako i šta, znači trebali bi otvoriti razgovor na тргу и договорити стандардни облик чланка те стандардизовати облик цитата. Beldamar 09:44, 22. октобар 2008. (CEST)

Šablon za napomenu prevoda[уреди]

Primjetio sam da si otvorio novu stranicu za govor, zanima me samo jesi li ti uradio prevod ili si a našao negdje. Zato što bi možda mogli dodati tj. napraviti jedan šablon za takvu napomenu o prevodu. Inače je takva praksa na viki projektima. Ako se slažeš možeš ga napraviti ti, a ako nemaš iskustva sa takvim stvarima mogu ga i ja dodati. Beldamar 14:38, 22. октобар 2008. (CEST)