Викицитат:Трг — разлика између измена

Пређи на навигацију Пређи на претрагу
м
== Промена именског простора ==
 
Овим покрећем дискусију и изјашњавање заједнице у вези са предлогом промене пројектног именског простора из "Wikiquote" у "Викицитат" ([https://phabricator.wikimedia.org/T111247 захтев на Фабрикатору]). Пошто се сајт зове Викицитат (види лого и главну страну), има смисла да и сам именски простор везан за пројекат буде тако назван, а не да стоји у енглеском оригиналу. Такође предлажем и промену одговарајућег именског простора за разговор из "Разговор о Wikiquote" у "Разговор о Викицитату". Молим вас да у наредних неколико дана ставите '''за''' уколико се слажете са овом променом, односно '''против''', уколико се не слажете. Хвала --[[Корисник:Dungodung|<span style="color:blue;"><big>ф</big>'''или'''<big>п</big></span>]] [[Разговор са корисником:Dungodung|██]] 23:50, 3. септембар 2015. (CEST)
 
I'm hereby starting a discussion and community voting regarding the proposal to change the project namespace from "Wikiquote" to "Викицитат" ([https://phabricator.wikimedia.org/T111247 Phabricator task]). Since the site is called Викицитат (see logo and main page), it makes sense to name the project namespace in such a way, and not leave it in English. I also suggest changing the corresponding talk namespace from "Разговор о Wikiquote" to "Разговор о Викицитату". Please vote '''за''' if you agree with this proposed change, or '''против''' if you don't agree, in the next few days. Thanks --[[Корисник:Dungodung|<span style="color:blue;"><big>ф</big>'''или'''<big>п</big></span>]] [[Разговор са корисником:Dungodung|██]] 23:50, 3. септембар 2015. (CEST)
 
# {{за}} --[[Корисник:Dungodung|<span style="color:blue;"><big>ф</big>'''или'''<big>п</big></span>]] [[Разговор са корисником:Dungodung|██]] 23:50, 3. септембар 2015. (CEST)

Мени за навигацију